Design in uw badkamer en badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen, een inloopdouche plaatsen? Of dacht u eerder aan een totale make-over en gaat u voor een compleet nieuwe badkamer? Wel, badkamerrenovatie, bij zowel nieuwbouw als renovatie, is helemaal ons ding.

Een moderne, hippe badkamer neemt vandaag de dag een heel belangrijke plaats in in uw woning: een inloopdouche, al dan niet met glazen deur, een hangtoilet, design kraanwerk en trendy badkamermeubilair maken het verschil en zorgen ervoor dat uw badkamer de nodige rust en comfort uitademt.

Bij Wante Sanitair & CV staan we voor u klaar en denken we met u mee om uw nieuwe badkamer en alle andere sanitaire ruimten te realiseren zoals u het graag wilt: creatief, budgetvriendelijk, efficiënt, netjes en met de beste materialen.

Contacteer ons voor verdere informatie of een gratis offerte!

WC of douche herstellen - Sanitaire pechverhelping

U kan ons ook inschakelen voor alle sanitaire pechverhelping: is uw afloop of bad verstopt, moeten we uw wc herstellen of douchekraan vervangen, geen nood, da's een kolfje naar de hand van Kris Wante.
Geef een seintje, we komen u zo snel mogelijk helpen!

Wante Kris Centrale Verwarming & Sanitair

Creatief in badkamerrenovatie, maar ook sanitaire pechverhelping (wc herstellen, douche herstellen, lekkende kranen herstellen)