Vervangen van gaswandketels

Zoekt u een professionele CV-installateur in uw buurt voor het vervangen van uw oude gaswandketel in de regio Gent – Zele – Wetteren - Sint-Niklaas? Dan zit u goed bij Kris Wante uit Berlare.


Kris Wante Centrale Verwarming is namelijk al meer dan 20 jaar actief in de provincie Oost-Vlaanderen voor de plaatsing van nieuwe centrale verwarming & CV-ketels, maar ook voor het vervangen van verwarmingsketels & gaswandketels.
We kiezen resoluut voor kwaliteit. Onze geprefereerde merken zijn dan ook Viessmann & Vaillant, allebei merken met een hoog rendement en een lage energiekost.

Contacteer ons voor verdere informatie of een gratis offerte!

Bespaar op uw energiekosten

Al het geld dat u extra betaalt aan uw energiefactuur, kan u niet uitgeven aan andere leukere dingen. En dat zou u eigenlijk toch liever doen, niet?
De modernisering van uw verwarmingsinstallatie kan dat realiseren. De huidige generatie CV-ketels (condensatieketel en hoogrendementsketel) en branders zijn een stuk efficiënter en dus kostenbesparend.

Het loont echt de moeite om uw oude ketel te vervangen door een moderne hoogrendementsketel of condensatieketel op aardgas. Deze ingreep kan u een besparing tot wel 30% opleveren. Wat niet enkel gunstig is voor uw portefeuille, ook het milieu vaart er wel bij.

U kunt uw installatie eventueel combineren met een warmtepompboiler of zonneboiler. Of waarom gebruikt u de gratis zonne-energie niet in uw voordeel?
Over al deze zaken krijgt u bij Kris Wante de juiste informatie én het nodige professioneel advies.
Ook op uw vragen rond de premies krijgt u een correct antwoord.

Wante Kris Centrale Verwarming & Sanitair

Specialist in het vervangen van uw oude verwarmingsketel door een nieuwe energiezuinige ketel.